Jobb helyezést szeretne weboldalának és több bevételt Győrben ?

Lépjen velünk kapcsolatba és segítünk weboldalát az elsők közé juttatni!

Keresőoptimalizálás Győr - SEO Győr

Előzze le versenytársait, kerüljön jobb helyre a Google keresések során Győrben!

 

Mi az a keresőoptimalizálás(SEO)?

A SEO azaz Search Engine Optimalization magyar megfelelője a keresőoptimalizálás.

Napjainkban ez az online marketing egyik meghatározó eleme. Gyakorlatban ez a különböző keresőmotorok találati listáján megjelenő weboldalak helyezésének javítása.

 

Nem elég egy weboldalt elkészíteni azt kereső optimalizálni is kell, ha ezt nem tesszük senki nem fogja megtalálni a Google keresései között és így nem lesz elegendő látogatónk.

 

  • Gondoljunk csak bele, mintha egy koncerten a 30. sorban állnánk és azt szeretnénk, hogy az előadó meghalljon minket, de nem fog!

Miért érdemes a Google keresőoptimalizálást választani Győrben is?

 
Egy megfelelően felépített online marketing terv alapja a Google keresőoptimalizálás.
 
Az internet felhasználók 90,46%-a használja a Google-t a szemben álló más internetes keresőkkel szemben. Az emberek másodpercenként körülbelül 63.000 keresést bonyolítanak le világszerte.
 
A  Google keresések első oldalon megjelenő weboldalai a forgalom 91,5%-át nyerik el. Ezt tovább bontva helyezésekre láthatjuk, hogy mennyire fontosak a weboldalak kereső optimalizálása. Az első helyezettek ebből a forgalomból a 32,5%-át el is nyerik a többiek elől.

A Google keresési találatok között két fajta weboldallal találkozhatunk,

ahogy az alábbi képen is láthatjuk:

  • Az egyik a  Google Ads rendszerében hirdetett, fizetéssel elért jó helyezésű oldalak. Ezeket nevezzük PPC(Pay Per Click) hirdetéseknek úgynevezett "kattintás alapú hirdetéseknek" .

 

  • A másik amit a Google algoritmusok(pl.: Panda,Kolibri,Pingvin) rangsorolnak a weboldal tartalma és a kereső kifejezés relevanciája alapján. Ezeket nevezzük organikus találatoknak vagyis "ingyenesen" megjelent weboldalaknak.

Megfelelően felépített SEO  azaz keresőoptimalizálás stratégiával ide az első oldalon szereplő ingyenes, organikus találatok közé tudjuk juttatni honlapját Győrben.

 

Keresőoptimalizálás Győr városában

Hogyan tudjuk optimalizálni weboldalát, hogy a keresések élére kerüljön Győrben ?

Részletes "Local SEO"  azaz helyi keresőoptimalizálás stratégiánkkal rövid időn belül az első oldalra léphet Győr városában az Ön weboldalának megfelelő kulcsszavakra. Így napi szinten nagyobb forgalmat generálva több bevételhez juthat.

Ha az Ön vállalkozásának vannak olyan kereső kifejezései, ami elé vagy mögé rakva a Győr városnevet nem jelenik meg a Google találati listáján. Keressen meg minket mi tudunk segíteni!

A keresőmarketing angol megfelelője  Search Engine Marketing rövidítve SEM.

Két meghatározó részre oszthatjuk fel:

  • SEO-Keresőoptimalizálás

 

  • PPC hirdetés-Google Ads hirdetések

A Google találati lista legelső oldalára tudjuk juttatni a SEO-val!

Link építés Győr városában

 

Link építéssel is támogatjuk weboldala helyezésének gyors javítását Győrben

A külső, weboldalára mutató linkek elhelyezésével javíthatja szakmai relevanciáját, megbízhatóságát a Google szemében. A link építés által a már technikailag és tartalmilag kereső optimalizált weboldala még jobb pozíciót tud el foglalni a keresési találatok között és versenyelőnyt tud kialakítani győri konkurenseivel szemben.

Mi a keresőoptimalizálás folyamata?

 

A SEO három meghatározó részre különíthető el, a munka menete az alább felsorolt sorrendben történik a megfelelő hatás elérése érdekében.

1.Technikai SEO

Minden új keresőoptimalizálási munkát a technikai háttér elemzésével és javításával kezdünk. Ez a lépés adja meg az optimalizálás megfelelő alapját.

Itt kerülnek beállításra a megfelelő HTML kódok, robots.txt,

sitemap.xml(webhelytérkép), betöltési sebesség javítása,

reszponzivitás(mobil nézet), megfelelő 301-es átirányítások,

404-es betöltési hibák javítása, URL címek optimalizálása.

2.ON-SITE SEO

Meglévő oldalaknál ez egy tartalom elemzéssel és optimalizálással kezdődik a megfelelő kulcsszavakra. Alap esetben a nálunk készített weboldalaknál olyan tartalmak készülnek már az elején, amik az ügyfél profiljához relevánsak.

Ez tartalmazza a képek elnevezését,alt text kitöltését, méret optimalizálását. A weboldal megfelelő title és meta leírását. A szöveges tartalmak H1-H6 bekezdéseinek kulcsszavakkal való kitöltését. Majd anchorok(belső linkek) elhelyezését.

3.OFF-SITE SEO

A keresőoptimalizálás háttérben történő munkafolyamata zajlik a harmadik lépésnél. Gondosan felépítve az oldal témájához illő más weboldalakon befelé mutató linkeket helyezünk el. A meglévőket megvizsgáljuk és negatív hatásúakat eltávolítjuk.

Duplikált tartalmaknál úgynevezett canonical linkeket alkalmazunk a büntetés elkerülése érdekében. Megvizsgáljuk a témához legjobban illő oldalak profilját és elhelyezzük a külső hivatkozásokat(back linkeket)

 

Miért jó Önnek a keresőoptimalizálás?

SEO MÁRKAÉPÍTÉS

Saját márkájának építésének fontos alappillére a saját arculattal rendelkező weboldal.

Ha ez a weboldal nincs a

top 3 helyen látogatói jóval kevesebbek lesznek,mint versenytársaié!

TÖBB FORGALOM

A Google keresési találatai között az első oldalon lévő weboldalak a forgalom 91,5%-át birtokolják.Az első helyen lévő weboldalak ebből 32,5%-át nyerik el.

TÖBB BEVÉTEL

Minél előbb jobb helyezést érünk el weboldalán annál hamarabb tehet több profitra szert!

Több látogató = Több bevétel

KAPCSOLATOK

Az üzleti életben vállalkozásának, cégének sikerét kapcsolati rendszere alapozza meg.Weboldala jobb helyezésével a nagyobb tömeg elérése miatt jobban felfigyelnek Önre!

"Nem számít, ki vezet most, nem számít, ki vezetett eddig. Az számít, ki fog vezetni az utolsó verseny után.

                                                                                      Kimi Raikkönen

KÖVESSEN MINKET:

  • HyperMarketing Twitter
  • Hyper Marketing Facebook
  • Hyper Marketing Linkedin
  • Hyper Marketing Instagram
  • Hyper Marketing Blog RSS

9012 Győr Régiposta út 74.

Győr-Moson-Sopron megye

© 2019 by www.hypermarketing.hu - Minden Jog Fentartva

Általános szerződési feltételek