top of page

Hirdet,de nem jön a bevétel?

Segítünk,hogy az online marketing ne költség legyen!

Kifejezetten induló vállalkozásoknak létrehozott csomagjaink segítenek annyi pénzt belefektetni csak az online marketingbe, amennyi szükséges ahhoz, hogy megfelelő bevételhez jusson! 

Online marketing kiépítése induló vállalkozásoknak Győr és környékén.

Teljes online jelenlét megtervezése és kivitelezése új vállalkozásoknak profiktól !

Weboldal készítés, keresőoptimalizálás, közösségi média marketing, Google Ads hirdetési kampányok.

Minden újonnan induló vállalkozásnak szüksége van szakszerűen felépített online marketing stratégiára. Friss cégek esetén a kezdeti legnagyobb kihívások közé minden esetben az ideális profit megszerzése tartozik. Ennek elérése jól megtervezett online marketing támogatás nélkül szinte lehetetlen.

Miért szükséges az online marketing egy induló vállalkozásnak ?

Bármilyen ötletről, termékről, szolgáltatásról is beszélünk egy új vállalkozás esetében az alábbi állítások mindig igazak:

  • Egy olyan piacra szeretnénk betörni, ahol már azonos vagy legalább hasonló szolgáltatást/terméket nyújtó cégek is megtalálhatóak.

 

  • Teljesen új vállalkozás ötletek esetén is vannak legalább közvetett versenytársaink, akik alternatívái lehetnek az ügyfelek körében a mi termékünknek/szolgáltatásunknak.

 

  • Induló vállalkozások esetén minden esetben a cél a már meglévő kínálatból válogató internetezők figyelmének felkeltése a mi termékeink/szolgáltatásaink iránt.

Ebben segít a kezdetektől fogva egy jól felépített online marketing stratégia!

Hogyan építjük fel egy induló vállalkozás online marketing tervét?

  • Online marketing tervet készítünk az Ön igényeit, rövid és hosszútávú céljait tisztázva  és szakmai tapasztalatunkat hozzáadva.

  • Meghatározzuk az online marketing eszközök prioritását ezáltal elosztjuk az indulási költségek terhét.Így nem kell már az elején több százezreket fizetnie!

  • Olyan hirdetési lehetőségeket helyezünk előtérbe, amivel a leggyorsabban érhetünk el annyi bevételt, hogy lehetősége legyen döntése szerint a többi eszközbe is fektetni.

  • Elemzéseket készítünk a konkurenciáról és gyengeségeket keresünk az Ön érdekében, hogy megtudjuk határozni a várható eredményeket a közeljövőben!

  • Részletes online piaci elemzés készítünk már az első személyes találkozóra az iparág sajátosságairól!

Az Ön és a mi érdekünk is az,hogy vállalkozása, cége megfelelő bevételt termeljen már az első években is!

Milyen szolgáltatásokra lehet szüksége egy új vállalkozásnak ?

Ezek közül az online marketing eszközök közül az elején NINCS mindenre szüksége egy induló vállalkozásnak!Ebben segít Önnek a HyperMarketing!

  • Felmérjük vállalkozásának jelenlegi helyzetét.

  • Kiválasztjuk azokat a megoldásokat, amivel a leggyorsabban tud profitot termelni, majd később fokozatosan bővítjük az online marketing tervét.

 

Mi kizárólag olyan online marketing eszközöket fogunk ajánlani, amire Önnek éppen az adott helyzetben szüksége van ezáltal költséghatékonyan, egyedi megoldásokkal eredményes és sikeres tud lenni induló vállalkozása, cége!

SEGÍTÜNK, HOGY A MARKETING NE KÖLTSÉG, HANEM BEVÉTEL LEGYEN!

bottom of page