top of page
menu
Keresőoptimalizálás Sopronban

KERESŐOPTIMALIZÁLÁS

Jobb helyezést szeretnél weboldaldaladnak Sopronban? Lépj velünk kapcsolatba és segítünk az elsők közé kerülni!

A keresőoptimalizálást már régóta temetik a folyamatos algoritmus frissítések miatt. Veszélyeztetik a hatékonyságát a mesterséges intelligencia által generált tartalmak és veszélyezteti a WEB3 átalakulás is. Valóban így van ez?

 

NEM! A Google hivatalos bejelentései szerint is az új MI alapú WEB3 modellek múzsája továbbra is az ember által gyártott tartalmak, amit sokszor a SEO gyümölcsének tekinthetünk. Olyan tendenciát is megfigyelhetünk, hogy az emberek szívesebben mennek az organikus találatokra, mint a hirdetésekre mert jobb minőségű találatot kapnak. Ezáltal a legjobb konverziós aránnyal rendelkező marketing elem és nélkülözhetetlen eleme egy hosszú távon profitábilis marketing rendszernek.

 

A SEO munka befejeztével nem kell fizetned sem a Google-nek, sem a marketingesnek csak élvezd a bejövő organikus forgalmat az oldaladra!

Rejtett marketing fegyver a SEO?

Keresőoptimalizálás Sopron - SEO Sopron Előzd le versenytársaidat, kerülj jobb helyre a Google keresések során Sopronban!

Mi az a keresőoptimalizálás(SEO)?

A SEO azaz Search Engine Optimalization magyar megfelelője a keresőoptimalizálás.

Napjainkban ez az online marketing egyik meghatározó eleme. Gyakorlatban ez a különböző keresőmotorok találati listáján megjelenő weboldalak helyezésének javítása.

 

Nem elég egy weboldalt elkészíteni azt kereső optimalizálni is kell, ha ezt nem tesszük senki nem fogja megtalálni a weboldalunkat a Google keresései között és így nem lesz elegendő látogatónk.

 

Gondoljunk csak bele, mintha egy koncerten a 30. sorban állnánk és azt szeretnénk, hogy az előadó meghalljon minket, de nem fog!

Mi az a keresőoptimalizálás Sopron városában?

Miért érdemes a Google keresőoptimalizálást választani Sopronban is?

Egy megfelelően felépített online marketing terv alapja a Google keresőoptimalizálás.

 

Az internet felhasználók 90,46%-a használja a Google-t a szemben álló más internetes keresőkkel szemben. Az emberek másodpercenként körülbelül 63.000 keresést bonyolítanak le világszerte.

 

A  Google keresések első oldalon megjelenő weboldalai a forgalom 91,5%-át nyerik el. Ezt tovább bontva helyezésekre láthatjuk, hogy mennyire fontosak a weboldalak kereső optimalizálása. Az első helyezettek ebből a forgalomból a 32,5%-át el is nyerik a többiek elől.

Keresőoptimalizálás Sopronban

​A Google keresési találatok között két fajta weboldallal találkozhatunk

​1.  Google Ads rendszerében hirdetett, fizetéssel elért jó helyezésű oldalak. Ezeket nevezzük PPC(Pay Per Click) hirdetéseknek úgynevezett "kattintás alapú hirdetéseknek" .

2. A Google algoritmusok(pl.: Panda, Kolibri, Pingvin) rangsorolnak a weboldal tartalma és a kereső kifejezés relevanciája alapján. Ezeket nevezzük organikus találatoknak vagyis "ingyenesen" megjelent weboldalaknak.

Megfelelően felépített SEO  azaz keresőoptimalizálás stratégiával ide az első oldalon szereplő ingyenes, organikus találatok közé tudjuk juttatni honlapodat Győrben.

SEO Sopron

​Keresőoptimalizálás Budapest városában

Hogyan tudjuk optimalizálni weboldaladat, hogy a keresések élére kerüljön Budapest?

Részletes "Local SEO"  azaz helyi keresőoptimalizálás stratégiánkkal rövid időn belül az első oldalra léphet Budapest városában a weboldaladnak megfelelő kulcsszavakra. Így napi szinten nagyobb forgalmat generálva több bevételhez juthatsz.

Ha a vállalkozásodnak vannak olyan kereső kifejezései, ami elé vagy mögé rakva a Budapest városnevet nem jelenik meg a Google találati listáján. Keress meg minket mi tudunk segíteni! A keresőmarketing angol megfelelője  Search Engine Marketing rövidítve SEM.

Két meghatározó részre oszthatjuk fel:

1. SEO-Keresőoptimalizálás

2. PPC hirdetés-Google Ads hirdetések

A Google találati lista legelső oldalára tudjuk juttatni a SEO-val!

​Keresőoptimalizálás Budapest városában

Linképítéssel is támogatjuk weboldalad helyezésének gyors javítását Sopronban.​

A külső, weboldaladra mutató linkek elhelyezésével javíthatod szakmai relevanciádat, weboldalad megbízhatóságát a Google szemében. A linképítés által, a már technikailag és tartalmilag keresőoptimalizált weboldalad még jobb pozíciót tud el foglalni a keresési találatok között és versenyelőnyt tudsz kialakítani soproni konkurenseiddel szemben.

Linképítés Sopron városában

1K+

OPTIMALIZÁLT KULCSSZÓ

1578

MAGYAR LINKÉPÍTÉS OLDAL

318

NÉMET LINKÉPÍTÉS OLDAL

754

ANGOL LINKÉPÍTÉS OLDAL

​Mi a keresőoptimalizálás folyamata?

​1. Technikai SEO

​Minden új keresőoptimalizálási munkát a technikai háttér elemzésével és javításával kezdünk. Ez a lépés adja meg az optimalizálás megfelelő alapját.

Itt kerülnek beállításra a megfelelő HTML kódok, robots.txt, sitemap.xml(webhelytérkép), betöltési sebesség javítása,

reszponzivitás(mobil nézet), megfelelő 301-es átirányítások,

404-es betöltési hibák javítása, URL címek optimalizálása.

Technikai SEO Sopron

​2. ON-SITE SEO

Meglévő oldalaknál ez egy tartalom elemzéssel és optimalizálással kezdődik a megfelelő kulcsszavakra. Alap esetben a nálunk készített weboldalaknál olyan tartalmak készülnek már az elején, amik az ügyfél profiljához relevánsak.

Ez tartalmazza a képek elnevezését,alt text kitöltését, méret optimalizálását. A weboldal megfelelő title és meta leírását. A szöveges tartalmak H1-H6 bekezdéseinek kulcsszavakkal való kitöltését. Majd anchorok(belső linkek) elhelyezését.

ON-SITE SEO Sopron

3. OFF-SITE SEO

​A keresőoptimalizálás háttérben történő munkafolyamata zajlik a harmadik lépésnél. Gondosan felépítve az oldal témájához illő más weboldalakon befelé mutató linkeket helyezünk el. A meglévőket megvizsgáljuk és negatív hatásúakat eltávolítjuk.

Duplikált tartalmaknál úgynevezett canonical linkeket alkalmazunk a büntetés elkerülése érdekében. Megvizsgáljuk a témához legjobban illő oldalak profilját és elhelyezzük a külső hivatkozásokat(back linkeket)

OFF-SITE SEO Sopron

Miért jó cégednek a keresőoptimalizálás?

Minél előbb jobb helyezést érünk el weboldaladon annál hamarabb tehetsz több profitra szert!

Több látogató = Több bevétel

TÖBB BEVÉTEL

A Google keresési találatai között az első oldalon lévő weboldalak a forgalom 91,5%-át birtokolják.Az első helyen lévő weboldalak ebből 32,5%-át nyerik el.

TÖBB FORGALOM

Saját márkájának építésének fontos alappillére a saját arculattal rendelkező weboldal.

Ha ez a weboldal nincs a top 3 helyen látogatói jóval kevesebbek lesznek,mint versenytársaié!

SEO MÁRKAÉPÍTÉS

Az üzleti életben vállalkozásodnak, cégednek sikerét kapcsolati rendszered alapozza meg. Weboldalad jobb helyezésével a nagyobb tömeg elérése miatt jobban felfigyelnek rád.

KAPCSOLATOK

bottom of page