top of page

Online marketing szakember

Velem találkozhat, ha Ön megbízza a Hyper Marketing-et valamilyen munkával.

Boros Krisztian-seo szakerto-weboldal ke
Ügyvezető
Boros
Krisztián
  • Boros Krisztian-Hyper Marketing Gyor
  • Boros Krisztian-Hyper Marketing Gyor
Elismerések:
Google Analytics minősítés
SEMRush certificate 2019-SEO
Google Digital Workshop tanúsítvány
Google Ads minősítés
Google mobil hirdetés tanúsítvány

Üdvözlöm!

Boros Krisztián vagyok

Online marketing szakember

Nem tudja, hogyan építse fel vállalkozása online marketing tevékenységét úgy, hogy a kiadások meg is térüljenek? Tudok segíteni!
Online marketing tapasztalatommal és végzettségeimmel a kezdetektől fogva szakszerűen megtervezhetjük vállalkozása, cége online marketing tevékenységét. Keressen meg bizalommal akkor is, ha nem tudja konkrétan mik az elképzelései. Együtt ki elemezzük vállalkozása profilját és megkeressük a legjobb online marketing megoldásokat, amivel a leggyorsabb növekedést érhetjük el és legjobban megtérül az Ön hirdetési költsége.
Meglévő vállalkozások, cégek online marketing stratégiájának felülvizsgálatával tudatosan javíthatom a célközönségének optimalizálását, a hirdetési költségek ROI mutatóinak növekedését(megtérülési arány) fellendítve az eladásokat és szolgáltatás megrendeléseket.
Komplett online márkaépítési terv készítésével, akár országosan segíthetem brand-je megismerését a vállalkozásához, cégéhez illő piacon, ezáltal javítva a felhasználói elköteleződést Ön és termékei iránt.
bottom of page