top of page

Online marketing szakember

Velem találkozhatsz, ha megbízod a HYPER Marketing-et valamilyen munkával.

Boros Krisztian-seo szakerto-weboldal ke
Ügyvezető
Boros
Krisztián
  • Boros Krisztian-Hyper Marketing Gyor
  • Boros Krisztian-Hyper Marketing Gyor
Elismerések:
Google Analytics minősítés
SEMRush certificate 2019-SEO
Google Digital Workshop tanúsítvány
Google Ads minősítés
Google mobil hirdetés tanúsítvány

Üdvözöllek!
Boros Krisztián vagyok

Online marketing szakember

Nem tudod, hogyan építsd fel vállalkozásod online marketing tevékenységét úgy, hogy a kiadások meg is térüljenek? Tudok segíteni!
Online marketing tapasztalatommal és végzettségeimmel a kezdetektől fogva szakszerűen megtervezhetjük vállalkozásod, céged online marketing tevékenységét. Keress meg bizalommal akkor is, ha nem tudod konkrétan mik az elképzeléseid. Együtt ki elemezzük vállalkozásod profilját és megkeressük a legjobb online marketing megoldásokat, amivel a leggyorsabb növekedést érhetjük el és legjobban megtérül a hirdetési költség. Hiszem azt, hogy a marketing nem kiadás, hanem befektetés egy sikeresebb céghez.
Meglévő vállalkozások, cégek online marketing stratégiájának felülvizsgálatával tudatosan javíthatom a célközönség optimalizálását, a hirdetési költségek ROI mutatóinak növekedését (megtérülési arány) fellendítve az eladásokat és szolgáltatás megrendeléseket.
Komplett márkaépítési stratégia készítésével, akár országosan segíthetem a brand megismerését a vállalkozásodhoz, cégedhez illő módon úgy, hogy az egész piac megismerjen, ezáltal javítva a felhasználói elköteleződést szolgáltatásod vagy termékeid iránt.
bottom of page